خطای 404 گوگل ، باید ها و نباید ها
خطای 404 یکی از خطاهای رایج در وب سایت ها می باشد . فرقی ندارد سایت شما وردپرسی باشد یا هر زبان دیگر ، به دلایل گوناگون ممکن است برخی از صفحات شما تغییر آدرس دهند یا حذف شوند و در نتیجه کاربران با این ارور مواجه شوند . در نتیجه در این مقاله همراه ما باشید تا به بررسی این ارور بپردازیم . قصد داریم تا شما را با روند اصولی برطرف کردن و حالت های گوناگون این ارور آشنا کنیم .
صفحه 404 چیست و چگونه بوجود می آید ؟
ارور 404 یا صفحه 404 ، برگه ای است که وقتی محتوای مورد نظر کاربر در سایت شما یافت نشود ، به کاربر نمایش داده می شود . این ارور به کاربر می گوید که آدرسی که دنبال آن می گردد وجود ندارد . از نظر کدینگ ، ارور 404 پاسخ سایت و سرور شما به محتوای ناموجود است . در این حالت مسیر کاربر تا وب سایت و سرور شما برقرار شده ولی در ادامه سرور شما نمی تواند آنرا پیدا کند . دلایل زیادی برای بوجود آمدن این ارور وجود دارد .
دلایل بوجود آمدن ارور 404 گوگل
حذف شدن برگه
اشتباهات املایی در url
تغییر در ساختار پیوند های سایت ( مثلا کتگوری ها و دسته بندی ها )
تغییر دامنه
در هر صورت وقتی این ارور بوجود بیاید ، شما مسئول برطرف کردن این ارور هستید و بهتر است در سریع ترین زمان ممکن اقدام کنید . رفتار کاربران در مواجه با این ارور متفاوت است و طبق تجربه در بهترین حالت شما دچار بانس ریت ( پرش از صفحه کاربران ) زیادی خواهید شد . گاها در برخی از موارد صفحه به طور موقت حذف می شود و در این حالت بهتر است ارور 503 به کابر نمایش داده شود.
مهم ترین نکته برای صفحه 404
چه بخواهید چه نخواهید ، ارور 404 به احتمال زیاد در وب سایت شما بوجود خواهد آمد . با توجه به اینکه در مسیر سفر کاربر یکی از توقف گاه های سایت شما صفحه ارور 404 است ، پس حرف اشتباهی نیست که صفحه 404 را دارایی شما محسوب کنیم . با این دارایی شما که توفیق اجباری شده ، باید برخورد مناسبی داشته باشید . طراحی مناسب ، دسترسی های مناسب و شامل رفتارهای عذرخواهانه بودن این برگه بسیار حائز اهمییت است . فکر کنید شما دارای یک فروشگاه فیزیکی لباس فروشی هستید ، روی ویترین مغازه محصول خاصی را نوشته اید ولی وقتی مشتری وارد مغازه شد و همان محصول را درخواست کرد ، شما متوجه می شوید که آن محصول موجود نیست . در این حالت چه برخوردی با مشتری خود خواهید داشت ؟
چه مواردی در صفحه 404 قرار دهیم ؟
این شابلون یا الگو را در تصمیم گیری راجع به صفحه 404 در نظر داشته باشید ، قرار است به کاربر خود کمک کنید ، بدون خروج از سایت شما به محتوای مناسبی دسترسی پیدا کند . در غیر این صورت نه تنها اعتماد کاربر را نسبت به سایت و برند خود از دست داده اید ، سئو شما نیز آسیب می بیند و دچار بانس ریت می شوید . راجع به اعتماد کاربران به سایت شما پیشنهاد می شود مقاله EAT را مشاهده کنید .
متن عذر خواهی از کاربر به دلیل پیدا نشدن صفحه مورد نظر
نوار جست و جو برای کاربر تا محتوای مورد نظر را سرچ کند
پیشنهاد های مناسب از محتواهای کاربردی و محبوب سایت
پیشنهاد به دسته بندی ها و کتگوری ها
علاوه بر موارد فوق می توانید یک متن اطلاع رسانی نیز در نظر بگیرید با این لحن و محتوا که محتوای مورد نظر شما ممکن است به دلایل فنی و به طور موقت از دسترس خارج شده باشد .
همچنین سعی کنید در طراحی این برگه ظرافت به خرج دهید . نمایش المان ها مناسب باشد ، طراحی جذاب و تجربه کاربری مناسب برای کاربران احتمالا ناراضی خود در نظر بگیرید .
خطای 404 گوگل چیست؟
خطای ۴۰۴ گوگل زمانی رخ میدهد که کاربر به دنبال صفحهای از وبسایت شماست که در سایت شما موجود نیست.
دلایل بوجود آمدن خطای 404 گوگل چیست؟
تایپ اشتباه آدرس صفحه – حذف صفحه بدون انتقال به صفحه جدید – تغییر در ساختارپیوند های سایت – تغییر در دامنه
چگونه خطای 404 گوگل را رفع کنیم؟
تغییر فرمت پیوند یکتا - بازنگری تصاویر- رفع لینک های شکسته - ایجاد ریدایرکت
فکر می کنم خطای 404 به ما اعلام میکند که سرور نتوانسته است صفحه مورد نظر شما را پیدا کند. این خطا معمولا به این دلایل هم اتفاق میافتد که:
سرور یا شبکه اینترنتی مسئول برای ارائه صفحه در دسترس نیست.
مسدود شدن صفحه به دلیل مسائل امنیتی یا فیلترینگ اینترنتی.
nدرود بر شما دوست گرامی ؛
ممنون از مطلب تون راجع به خطای 404
من در رابطه با خطای 404 مشکلی برام پیش اومد که فهمیدم ؛ بعضی اوقات دلایل خطای 404 مشخص نیست، حتی ممکن است که آدرس صفحه حذف شده را به صفحه دیگر ریدایرکت کرده باشید اما باز این خطا پیش می آید برای رفع آن چندبار دکمه Refresh یا F5 را چندبزنید تااگر در، کش سیستم آدرس قبلی وجود داشته باشد، از بین برود.
من در رابطه با خطای 404 مشکلی برام پیش اومد که فهمیدم ؛ بعضی اوقات دلایل خطای 404 مشخص نیست، حتی ممکن است که آدرس صفحه حذف شده را به صفحه دیگر ریدایرکت کرده باشید اما باز این خطا پیش می آید برای رفع آن چندبار دکمه Refresh یا F5 را چندبزنید تااگر در، کش سیستم آدرس قبلی وجود داشته باشد، از بین برود.
درود بر شما همراه گرامی ؛
بابت مطلب مفیدتون راجع به خطای 404 سپاسگزاریم.
درود و وقت به خیر آیا طراحی صفحه شکیل و مناسب برای خطای 404 سبب از بین رفتن رتبه منفی گوگل میشه؟
درود بر شما ؛
نه دوست عزیز ، طراحی صفحه شکیل و مناسب برای خطای 404 سبب از بین رفتن رتبه منفی گوگل نمیشه ولی از اثرمنفی کم می کنه . برای از بین بردن اثر منفی بهتره هر چه سریعتر دلیل بروز خطای 404 رو رفع کنید.
سلام دوستان عزیز
برای رفع خطای 404 چه کار باید کرد؟ آیا خطای 404 به سئوی سایت ضربه می زند؟
درود بر شما نواب عزیز . به طور خلاصه ، ابتدا ببینید علت چیه ، یعنی حذف اون آدرس اشتباهی بوده یا باید حذف میشده ، بعد راجع به اینکه چه تصمیمی در حالت های مختلف حذف صفحه باید بگیریم فکر کنید . وجود صفحه 404 به مرور به سئو سایت شما آسیب میزنه
آیا بعد از رفع شدن خطای 404 باید کار خاصی روی صفحات انجام بدیم؟ یا دوباره ایندکس دستی کنیم اون صفحه رو ؟
درود بر شما ؛
خیر ، بعد از رفع شدن خطای 404 لازم نیست کار خاصی روی صفحه انجام بدیم.