تولید محتوا

خوانایی متن چیست و چرا اهمیت دارد ؟

خوانایی متن چیست
زمان مطالعه: 5 دقیقه

خوانایی محتوا چیست و چرا اهمییت دارد ؟

اکثر ما راجع به کسب و کاری که مشغول به آن هستیم می توانیم با افراد مختلف صحبت کنیم و توضیحاتی را برای آن ها بیان کنیم . چالش اما وقتی شروع می شود که بخواهیم چند پاراگراف راجع به کسب و کارمان بنویسیم . نوشتن ، هر چند کم و کوتاه برای خیلی از افراد کار سختی است مخصوصا اگر قرار باشد محتوایی که نگارش می شود ، خوانایی مطلوبی نیز داشته باشد . استفاده از کلمات دشوار ، جملات طولانی ، تمرکز کل داستان در یک نقطه از جمله مواردی هستند که مانع از خوانایی متن شما می شوند و ارتباط برقرار کردن مخاطب را با محتوای شما سخت می کنند . بیایید ببینیم خوانایی چیست و چه راهکار هایی برای بهبود خوانایی محتوای شما وجود دارد .

 

 

اهمیت خوانایی متن

 

خوانایی چیست ؟

اگر بخواهیم از دیدگاه گوگل به این موضوع بپردازیم ، کیفیت خواندن آسان یا لذت بخش تعریفی است که فرهنگ لغت گوگل برای خوانایی ارائه می دهد . مقدار آسانی یا سهولتی که یک شخص می تواند یک محتوا را بفهمد . از مهم ترین عوامل تعیین کننده خوانایی متن ، سختی آن است . یعنی هر چقدر جملات دشوار تر باشند ، شخص به زمان بیشتری نیاز دارد تا بتواند بفهمد که نویسنده چه می خواهد بگوید .

آیتم های دیگری که در خوانایی متن شما تاثیر گذار هستند شامل استفاده از عناوین ، پاراگراف ها ، طول جملات شما و حتی استایل محتوا می باشد . همه این عوامل بر جریان طبیعی متن شما و سهولت خواندن تاثیر می گذارند . هر چند که در وب فارسی به طور کاملا حرفه ای با این موضوع برخورد نمی شود ولی جریان محتوا ، به طور کلی می تواند کیفیت محتوای شما را نشان دهد . برای اینکه بتوانید وبلاگ بهتری داشته باشید باید دقت بیشتری روی محتوا های خود اعمال کنید تا کیفیت محتوای شما بهبود یابد .

این مقاله به شما پیشنهاد می شود :  محتوای خوب چیست ؟

 

 

برای دریافت مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید

 

 

چرا خوانایی متن مهم است ؟

اگر محتوای بارگذاری شده در وب سایت شما را ویترین کسب و کار شما در نظر بگیریم ، مطمعنا حاضر نیستید ویترینی را به بازدید کنندگاه خود ارائه دهید که ارزش وقت گذاشتن نداشته باشد . از طرفی نباید آن قدر شلوغ باشد که نتوان چیزی را در آن تشخیص داد . شما نیاز دارید بهترین حالت را برای محتوای خود در نظر بگیرید تا علاوه بر ایجاد اعتماد بین مشتریان ، موضوع مورد نظر را نیز به خوبی شرح دهید . شما می توانید از مقاله 5 قدم برای یک محتوای با کیفیت استفاده کنید تا درک بهتری نسبت به این موضوع داشته باشید .

مثال دیگری که اهمیت خوانایی متن را نشان می دهد ، مقایسه محتوای وب سایت شما به یک کتاب است . افراد معمولا وقتی می خواهند راجع به خواندن یا نخواندن یک کتاب تصمیم گیری کنند ، یک فصل از کتاب را مطالعه می کنند . برای همین بسیار مهم است که کیفیت محتوای خود را در همه بخش ها حفظ کنید به ویژه قسمت های ابتدایی که تاثیر بسیاری در ادامه دادن یا ندادن کاربران شما دارند . این موضوع تاثیر کاملا مستقیم روی سئو سایت شما دارد . مهم نیست وب سایت شما در چه حوزه ای فعالیت می کند . ما حتی در سئو سایت پزشکی مجبوریم کیفیت محتوا و خوانایی متن را حفظ کنیم .

حالا که متوجه تاثیر کیفیت محتوا بر سئو سایت شدید بهتر است که با دقت بیشتری خوانایی محتواهای خود را کنترل کنید . به عنوان یک راهکار همیشه عملی و بسیار ساده ، خودتان را جای کاربر یا مخاطب سایت قرار دهید و از دید یک مشتری یا مخاطب بیرونی محتوای خود را بخوانید . این روش به شما کمک می کند منصفانه با محتوای خود برخورد کنید . این روش برای بسیاری از کسب و کار ها تصمیم گیری راجع به برون سپاری تولید محتوا را تحت تاثیر قرار می دهد .

این مقاله به شما پیشنهاد می شود :  تاثیر کیفیت محتوا بر سئو

 

 

 

خوانایی محتوا چیست

 

 

پیچیدگی متن شما

اینکه متن شما چقدر می تواند پیچیده باشد به مخاطب شما بستگی دارد. اگر برای گروهی از خوانندگان خاص می نویسید، ممکن است از متنی که بسیار پیچیده است استفاده کنید و مشکلی نداشته باشید .

با این حال ، بیشتر ما می خواهیم به مخاطبان بیشتری دست پیدا کنیم و قطعاً نمی خواهیم هیچ مشتری یا دنبال کننده ای را کنار بگذاریم . با نوشتن محتوایی که خیلی پیچیده نیست ، محتوای خود را در دسترس همه قرار می دهید.

یکی از عواملی که بر پیچیدگی متن شما تأثیر می گذارد ، طول جملات شما است. عامل دیگر میزان کلمات پیچیده و غیر معمولی است که استفاده می کنید. هرچه جملات شما طولانی تر باشد و کلمات پیچیده تری استفاده کنید ، درک آنچه می نویسید برای خوانندگان شما سخت تر می شود.

 

 

برای دریافت مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید

 

 

ایده محتوا : سایت یوست

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 11 میانگین: 4.9]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *