سئو

استراتژی لینک سازی داخلی

استراتژی لینک سازی داخلی
زمان مطالعه: 8 دقیقه

استراتژی لینک سازی داخلی چیست ؟

همانطور که در محتوای های قبلی اشاره شد نه تنها لینک داخلی برای سئو سایت شما بسیار مهم است بلکه باید یک استراتژی لینک داخلی مناسب را نیز اتخاذ کنید . این استراتژی در طولانی مدت و زمانی که تعداد محتواهای شما زیاد شد اثر خود را نشان می دهد . پس موضوعی است که باید برای آن اهمیت زیادی قائل باشید . چیزی که گوگل بعد از اجرای فرایند استراتژی لینک سازی داخلی متوجه می شود ، محتواهای هر صفحه ، ارتباط صفحه ها با یکدیگر و ارزش صفحات است . نکات زیادی برای این فرایند مطرح می شود که استفاده کردن یا نکردن از آن ها ممکن است برای کسب و کار های مختلف متفاوت باشد ولی ما قصد داریم کلی ترین و اصلی ترین موارد را که معمولا برای همه کسب و کارها در پیاده سازی استراتژی لینک سازی داخلی رعایت می شود ذکر کنیم .

 

استراتژی لینک سازی داخلی

ایجاد استراتژی لینک سازی داخلی

 

1 – بهترین ساختار سایت خود را در نظر بگیرید .

ساختار سایت شما یکی از مواردی است که در ابتدای کار باید راجع به آن تصمیم گیری کنید . اگر تجربه کافی و دانش کافی نسبت به به این موضوع ندارید می توانید به سایت های مشابه خود سر بزنید . لزومی به درست بودن ساختار سایت های رقیب نیست ولی حداقل دید شما را برای سایت خودتان گسترش می دهد . هر چند که بنا به اهمییت موضوع پیشنهاد می شود از کارشناس با تجربه راجع به این موارد مشاوره بگیرید . مانند همه سایت ها ساختار سایت شما در نهایت یک مدل هرمی خواهد داشت که می توان الگوی آن را در منو سایت شما هم مشاهده کرد .

 

استراتژی لینک سازی داخلی

استراتژی لینک سازی داخلی

 

2 – مهمترین محتوای خود را مشخص کنید .

بعد از منتشر کردن محتواهای خود ، باید تصمیم بگیرید که مهم ترین محتوای شما در هر حوزه کدام است . بهتر است از نتایج سرچ کنسول برای بررسی این مورد کمک بگیرید . تعیین محتوای خوب شما که باید مهم ترین محتوای شما نیز باشد قدم های بعدی شما را برای ایجاد استراتژی لینک سازی داخلی مشخص می کند . در قدم بعدی وقتی می خواهید به گوگل بفهمانید که این مهم ترین محتوای شماست از طریق لینک های زیاد این موضوع را برای گوگل مشخص می کنید . شما باید از طریق لینک های زیادی که از سایر محتواهای خود در سایت به این محتوا می دهید ارزش و اهمیت این محتوا را روشن سازید .

این مقاله به شما پیشنهاد می شود :  ساختار سایت چیست و چرا مهم است ؟

 

برای دریافت مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید

 

3 – پیوند های متنی را اضافه کنید .

منظور از پیوند های متنی ، لینکی است که شما از طریق یک کلمه یا متن به یک صفحه می دهید یا به بیان دیگر لینک کردن متن به یک آدرس . اهمیت لینک متنی در این است که شما موارد مرتبط را از نظر معنایی برای گوگل و کاربران مشخص می کنید . مثلا هنگامی که ما در سایت ایران سئویار برای دانش بیشتر کاربران و مطالعه محتوای لینک داخلی چیست ؟ خود کلمه لینک داخلی چیست را برای کاربران به آدرس همان صفحه در سایتمان متصل می کنیم ، علاوه بر راهنمایی خود کاربران به گوگل نیز می فهمانیم که نه تنها مقاله استراتژی لینک سازی داخلی با مقاله لینک داخلی چیست ؟ مرتبط هستند بلکه باید اعتبار سئو این مقالات هم منتقل شوند . این الگو می تواند برای چندین محتوا با یک مقصد صورت گیرد .

 

4 – رعایت سلسله مراتب لینک های داخلی

فرض کنید یک کلمه کلیدی شما دارای 5 مقاله مختلف با عناوین مختلف می باشد . اگر هر کدام از این 5 کلمه نیز دارای 3 مقاله باشند ، بهتر است و پیشنهاد می کنیم ساختار سلسله مراتبی را در لینک سازی داخلی رعایت کنید . یعنی در مثال قبل ابتدا باید از زیر شاخه های فرعی به دسته های بالاتر لینک داخلی ایجاد کنید و در نهایت از همین دسته ها به محتوای اصلی و دسته بالاتر . با رعایت این اصول شما یک ساختار سایت واضح و مشخص برای گوگل ایجاد کرده اید که قطعا اثرات مثبت خوبی در سئو سایت شما خواهد داشت .

 

استراتژی لینک سازی داخلی

سلسله مراتب در استراتژی لینک سازی داخلی 

 

5 – استفاده از بخش پست های مرتبط

به طور معمول در قالب های وردپرسی بخشی وجود دارد که وقتی شما مقالات یا محصولات را در یک دسته بندی منتشر می کنید در پایان صفحه ، نوشته های مرتبط یا محصولات مربط نمایش داده می شود . هر چند در صورتی که قالب شما از این آپشن به صورت معمول استفاده نمی کند می توانید از افزونه های بسیاری که برای همین مورد طراحی شده اند استفاده کنید . با این کار یک فرایند لینک سازی داخلی بین همه محتواهای مرتبط شما ایجاد می شود .

 

6 – از دسته بندی ها و بر چسب ها غافل نشوید .

یک امکان کاربردی دیگر که در قالب های وردپرسی وجود دارد ، ایجاد دسته بندی و برچسب برای مقالات و محصولات است . هنگامی که شما می خواهید محتوایی را منتشر کنید یک بخش در قسمت ویرایش محتوا وجود دارد که شما با استفاده از آن می توانید محتوای خود را در یک دسته بندی قرار دهید . مشابه همین الگو ، یعنی قرار دادن محتوا در یک دسته بندی ، شما می توانید از برچسب ها نیز به همین منظور استفاده کنید . در این صورت وقتی کاربر روی دسته بندی یا بر چسب مورد نظر کلیک می کند ، در صفحه مقصد ، همه محتوا هایی که در آن دسته بندی وجود دارند یا به آن برچسب مرتبط هستند نمایش داده می شوند . به طور مثال وقتی روی دسته بندی سئو در سایت ایران سئویار کلیک کنید ، همه محتوا های این دسته بندی برای شما به نمایش در می آید . این مورد نه تنها به کاربران برای مشاهده محتواهای مرتبط کمک بسیاری می کند ، بلکه برای گوگل نیز ارتباط معنایی محتوا های شما را به خوبی مشخص می سازد .

این مقاله به شما پیشنهاد می شود :  سئو مراقبت های پزشکی و بهداشتی

 

برای دریافت مشاوره رایگان اینجا کلیک کنید

 

7 – آخرین پست های خود را فراموش نکنید .

به یاد داشته باشید که روند لینک سازی داخلی یک روند همیشگی است و باید همواره آنرا رعایت کنید . در همین راستا باید روند لینک سازی داخلی را برای آخرین محتواهایی که منتشر می کنید رعایت کنید . البته در صورتی که نقشه راه مناسبی برای سئو خود تهیه کرده باشید ، در این مورد به مشکل چندانی نخواهید خورد و کافی است طبق برنامه زمانی نسبت به انتشار محتوا اقدام کنید .

 

8 -انتخاب انکر تکست مناسب و بهینه در لینک سازی 

زمانی که قصد لینک سازی داخلی داریدیک نکته را باید مورد توجه قرار دهید که نباید همیشه  از یک انکر تکست ثابت استفاده کنید. رفتار طبیعی و انتخاب درست انکرتکست ،یکی از مهم‌ترین و اساسی ترین، اصولی است که هنگام لینک سازی داخلی باید به آن توجه داشته باشید.بنابراین برای انتخاب یک انکر تکست درست و مناسب ، باید موارد زیر را در نظر داشته باشید:

1- تنوع:

در انتخاب کلمه برای انکر تکست خلاق و پویا باشید. همیشه از یک متن برای لینک سازی داخلی  استفاده نکنید. بهتر است از سرچ کنسول کمک بگیرید و از کلمات کلیدی مرتبط با صفحه که توسط کاربران بیشتر سرچ می شوند، استفاده کنید.

2- استفاده از کلمات دم بلند یا long tail:

برای به دست آوردن  جایگاه برتر در صفحه نتایج گوگل (SERP) هستید، حتما باید از کلمات کلیدی دم بلند استفاده کنید.

3- عبارت متنی مرتبط:

برای افزایش نرخ‌کلیک و همچنین بهبود تجربه کاربری، کلماتی را برای لینک سازی استفاده کنید که با موضوع لینک، ارتباط معنایی دارند.

 

استراتژِی لینک سازی داخلی چیست؟

به راهبرد استفاده درست از لینک های داخلی در ساختار سایت ، استراتژی لینک سازی داخلی می گویند.

چگونه استراتژی لینک سازی داخلی خود را بهینه کنیم؟

6 تاکتیک بهینه کردن استراتژی لینک داخلی که نتایج شما را افزایش می دهد: 1 - به انکر تکست دقت کنید. 2 - نمایش محتوای پیشنهادی 3 - سلسله مراتبی از پیوندهای داخلی ایجاد کنید.4 - توزیع پیوندها در هر صفحه را متعادل کنید.5 - از ناوبری برای پیوند دادن مهمترین صفحات خود استفاده کنید.6 - از مرتبط ترین صفحات خود برای هدایت محتوای مهم استفاده کنید.

آیا لینک های داخلی بک لینک هستند؟

بک لینک ها مانند سیم های یک نیروگاه به خانه شما هستند و لینک های داخلی مانند سیم های قطع کننده مدار شما به پریزهای شما هستند. برخی از انواع پیوندهای داخلی ارزشمندتر از سایرین هستند، اما همه آنها با هم کار می کنند تا معنا، سلسله مراتب و قدرت را به موتورهای جستجو منتقل کنند تا وب سایت شما را درک کنند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 52 میانگین: 4.9]

3 دیدگاه در “استراتژی لینک سازی داخلی

  1. رامین گفت:

    برخلاف تصور ، استراتژی لینک سازی داخلی برای هر سایت ممکن است متفاوت باشد. این استراتژی باید بر اساس شرایط و نیازهای هر سایت تنظیم شود و بهترین روش برای بهبود سئو و رتبه‌بندی سایت در موتورهای جستجو برای هر سایت ممکن است متفاوت باشد. به طور مثال ، در سایتهای فروشگاهی لینک سازی داخلی با عکس خیلی مفید است و از نظر کاربران یک استراتژی لینک سازی داخلی مفید و موثر است که توسط این لینک سازی به راحتی به محصولات دیگر سایت دسترسی پیدا می کنند. به طور کلی، استراتژی لینک سازی داخلی باید به گونه‌ای باشد که به کاربران کمک کند تا به سرعت و با سهولت به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و بهبود تجربه کاربری را در سایت فراهم کند.

  2. شکیب گفت:

    در استراتژی لینک سازی داخلی ،استراتژی لینک سازی از مطالب جدید در مطالب قدیمی را فراموش نکنید.
    این اشتباه ساده‌ای است که بسیاری از سئوکاران مرتکب می‌شوند. با درج مطالب جدید و لینک سازی در آن‌ها، فرصت عالی و البته ضروری لینک سازی در مطالب قدیمی به مقصد مطالب جدید، نادیده گرفته می‌شود. این در حالی است که باید با انتشار مطالب جدید؛ در مطالب قدیمی‌تر نیز لینک‌هایی به مقصد مطالب جدید داده شده و لینک سازی شود و به این شکل چرخه لازم شکل بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *